چین به دنبال "استقلال" فناوری است و نگرانی های جهانی را دامن می زند

[ad_1] پکن (AP) - برای کمک به تبدیل چین به یک "ابرقدرت تکنولوژیکی" مستقل، حزب کمونیست حاکم از بزرگترین شرکت ت

توسط DOSTEMANSALAM در 7 دی 1400
[ad_1]

پکن (AP) - برای کمک به تبدیل چین به یک "ابرقدرت تکنولوژیکی" مستقل، حزب کمونیست حاکم از بزرگترین شرکت تجارت الکترونیک جهان می خواهد تا با تجارت دشوار و گران قیمت طراحی تراشه های پردازنده خود - تجارتی متفاوت. علی بابا - مقابله کند. گروه قبلا انجام داده است.

درایو تراشه 3 ساله آن، T-Head، سومین پردازنده خود را در ماه اکتبر به نام Yitian 710 برای تجارت رایانش ابری علی بابا رونمایی کرد. علی بابا می گوید هیچ برنامه ای برای فروش تراشه به افراد خارجی ندارد.

سایر توسعه دهندگان تراشه های تازه کار، از جمله Tencent، غول بازی و رسانه های اجتماعی، و برند گوشی های هوشمند شیائومی، در راستای برنامه های رسمی برای ساخت رایانه، انرژی پاک و سایر فناوری هایی که می توانند ثروت چین و نفوذ جهانی را ایجاد کنند، تعهد کرده اند که میلیاردها دلار هزینه کنند.

تراشه‌های پردازنده نقش مهمی را در محصولات از گوشی‌های هوشمند و خودروها گرفته تا دستگاه‌های پزشکی و لوازم خانگی ایفا می‌کنند. کمبود ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا باعث اختلال در تولید جهانی و افزایش نگرانی‌های عرضه شده است.

تراشه ها اولویت اصلی کمپین ماراتن حزب کمونیست حاکم برای پایان دادن به وابستگی چین به فناوری از ایالات متحده، ژاپن و سایر تامین کنندگان است که پکن آنها را رقبای بالقوه اقتصادی و استراتژیک می داند. اگر موفق شود، رهبران تجاری و سیاسی هشدار می دهند که می تواند نوآوری را کند کند، تجارت جهانی را مختل کند و جهان را فقیرتر کند.

رئیس جمهور شی جین پینگ در ماه مارس در سخنرانی خود گفت: «اتکاء به خود پایه و اساس ملت چین است. او از چین خواست تا برای حفاظت از «امنیت اقتصادی ملی» به یک «ابرقدرت فناوری» تبدیل شود.

شی گفت: ما باید برای تبدیل شدن به مرکز پیشرو علم و قله نوآوری در جهان تلاش کنیم.

پکن ممکن است به دنبال ناامیدی پرهزینه ای باشد. حتی با سرمایه‌گذاری‌های رسمی عظیم، بازرگانان و تحلیلگران می‌گویند که سازندگان تراشه و سایر شرکت‌ها در صورت جدا کردن خود از تامین‌کنندگان جهانی قطعات و فناوری‌های مدرن، برای رقابت با مشکل مواجه خواهند شد - هدفی که هیچ کشور دیگری دنبال نمی‌کند.

پیتر هانبری، که بر صنعت Bain & Co نظارت می کند، گفت: «تصور کشوری که همه اینها را بازیابی کند و بهترین فناوری را داشته باشد، سخت است.

کمپین پکن به تنش ها با واشنگتن و اروپا دامن می زند که چین را یک رقیب استراتژیک می دانند و شکایت دارند که فناوری را می دزدد. آنها دسترسی به ابزارهای مورد نیاز برای بهبود صنایع را محدود می کنند.

اگر دنیا تقسیم شود یا به بازارهایی با استانداردها و محصولات ناسازگار تقسیم شود، قطعات ساخته شده در ایالات متحده یا اروپا ممکن است در رایانه ها یا خودروهای چینی کار نکنند. تولیدکنندگان گوشی های هوشمند که دارای یک سیستم عامل جهانی غالب و دو استاندارد شبکه هستند، ممکن است نیاز داشته باشند که نسخه های منحصر به فردی را برای بازارهای مختلف بسازند. این می تواند توسعه را کند کند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در سپتامبر به آسوشیتدپرس گفت: واشنگتن و پکن باید از تقسیم جهان اجتناب کنند.

کارخانه های چینی گوشی های هوشمند و تبلت ها را در سراسر جهان مونتاژ می کنند، اما به قطعاتی از ایالات متحده، اروپا، ژاپن، تایوان و کره جنوبی نیاز دارند. چیپس بزرگترین واردات به چین است که سال گذشته بیش از 300 میلیارد دلار از نفت خام پیشی گرفته است.

فوریت رسمی برای این امر پس از آن افزایش یافت که شرکت Huawei Technologies Ltd.، اولین برند فناوری جهانی چین، دسترسی به تراشه های ایالات متحده و سایر فناوری ها را در سال 2018 تحت تحریم های کاخ سفید از دست داد.

این امر جاه‌طلبی سازنده تجهیزات مخابراتی را برای پیشرو بودن در نسل بعدی گوشی‌های هوشمند فلج کرد. مقامات آمریکایی می گویند هوآوی یک خطر امنیتی است و می تواند به جاسوسی چین کمک کند، اتهامی که این شرکت آن را رد می کند.

به گفته تحلیلگران صنعت، هواوی و برخی رقبای چینی به مقایسه شرکت های اینتل، کوالکام، سامسونگ الکترونیکس کره جنوبی و بریتیش آرم نزدیک هستند. در مورد طراحی تراشه های منطقی برای گوشی های هوشمند.

اما وقتی نوبت به تولید آنها می‌رسد، ریخته‌گری‌هایی مانند SMIC دولتی در شانگهای تا یک دهه از پیشتازان صنعت، از جمله TSMC یا تایوان Semiconductor Manufacturing Corp، که تراشه‌هایی برای شرکت اپل می‌سازد، عقب هستند. و سایر برندهای جهانی

حتی شرکت‌هایی مانند علی‌بابا که می‌توانند تراشه‌ها را طراحی کنند، احتمالاً برای ساخت آن‌ها به ریخته‌گری‌های تایوانی یا دیگر خارجی نیاز دارند. Yitian 710 علی بابا به دقتی نیاز دارد که هیچ کارخانه ریخته گری چینی نمی تواند به آن دست یابد. این شرکت از بیان اینکه از کدام سازنده خارجی استفاده خواهد کرد خودداری کرد.

لیو چونگ کینگ، تحلیلگر صنعت از گروه هوشمند Zero Power می گوید: «کشور من هنوز با یک شکاف بزرگ در فناوری تراشه مواجه است.

چین 23 درصد از ظرفیت تولید تراشه در جهان را به خود اختصاص داده است، اما تنها 7.6 درصد از فروش را به خود اختصاص داده است.

بسته بندی میلیون ها ترانزیستور روی یک تکه سیلیکون به اندازه یک ناخن نیاز به حدود 1500 مرحله، دقت میکروسکوپی و فناوری مخفی دارد که متعلق به تعداد انگشت شماری از تامین کنندگان آمریکایی، اروپایی، ژاپنی و دیگر است.

اینها شامل KLA Corp. در کالیفرنیا برای اندازه گیری با دقت فوق العاده و TEL ژاپنی برای ماشین های پوشش چند مولکولی. بسیاری از آنها با محدودیت هایی در زمینه فناوری های دو منظوره که می توانند در سلاح ها استفاده شوند، پوشش داده شده اند.

انجمن صنایع نیمه هادی در گزارشی در سال جاری اعلام کرد که چین از نظر ابزار، مواد و فناوری های تولید به طور قابل توجهی عقب مانده است.

واشنگتن و اروپا، با استناد به نگرانی‌های امنیتی، دسترسی به ابزارهای پیشرفته‌ای را که سازندگان تراشه چینی برای مطابقت با رهبران جهان در دقت و کارایی به آن نیاز دارند، مسدود می‌کنند.

هانبری از باین گفت که بدون آنها، چین حتی بیشتر از این عقب است.

او گفت: اسب TSMC در حال فرار است و اسب چینی متوقف شده است. آنها نمی توانند جلو بروند.»

واشنگتن سال گذشته با ممنوع کردن کارخانه های ریخته گری جهانی از استفاده از فناوری آمریکایی برای ساخت تراشه، فشار بر هواوی را افزایش داد. فروشندگان آمریکایی ممکن است تراشه های این شرکت را بفروشند، اما نه برای گوشی های هوشمند نسل بعدی 5G.

اتحادیه اروپا نیز به نوبه خود اعلام کرده است که سرمایه گذاری خارجی را در پی شکایت هایی مبنی بر اینکه چین با خرید دارایی های مهمی مانند ربات ساز آلمانی Kuka، رهبری فناوری اروپا را تضعیف می کند، بررسی خواهد کرد.

Yitian 710 علی بابا مبتنی بر معماری بریتانیایی Arm است که بر نیاز دائمی چین به دانش خارجی تاکید دارد. علی بابا اعلام کرد که همچنان با فروشندگان خارجی قدیمی Intel، Arm، Nvidia Corp همکاری نزدیکی خواهد داشت. و Advanced Micro Devices, Inc.

اولین تراشه T-Head، Hanguang 800، در سال 2019 برای هوش مصنوعی معرفی شد. دومین آن، XuanTie 910، برای اتومبیل های خودران و سایر ویژگی ها است.

در ماه نوامبر، Tencent Holding که سرویس پیام‌رسانی WeChat را مدیریت می‌کند، سه تراشه اول خود را برای هوش مصنوعی، محاسبات ابری و ویدیو معرفی کرد.

پکن می گوید 150 میلیارد دلار از سال 2014 تا 2030 برای توسعه صنعت تراشه خود هزینه خواهد کرد، اما حتی این بخشی از سرمایه گذاری رهبران جهان است. TSMC در نظر دارد طی سه سال آینده 100 میلیارد دلار برای تحقیق و تولید هزینه کند.

چین در تلاش است تا با استخدام مهندسانی از TSMC و دیگر تولیدکنندگان تایوانی، تجربه بخرد. تایوان که پکن مدعی است بخشی از قلمرو آن است و تهدید به حمله می کند، با اعمال محدودیت هایی بر آگهی های استخدامی پاسخ داد.

پکن سازندگان گوشی‌های هوشمند و دیگر سازندگان را تشویق می‌کند تا از تامین‌کنندگان در چین استفاده کنند، حتی اگر هزینه بیشتری داشته باشند، اما مقامات چین می‌خواهند از صنایع جهانی جدا شوند.

شی در یک پیوند ویدیویی به نشست نوامبر رهبران آسیا و اقیانوسیه در مالزی گفت: «ما هرگز به تاریخ برنخواهیم گشت و در تلاش برای جدایی هستیم».

آخرین درگیری بر سر فتولیتوگرافی است که از نور فرابنفش برای حکاکی زنجیره های سیلیکونی در مقیاس نانومتر یا میلیاردها متر استفاده می کند.

پیشرو ASML در هلند است که ماشین‌هایی می‌سازد که می‌توانند ترانزیستورها را در فاصله 5 نانومتری از یکدیگر اچ کنند. این 2 میلیون در فضا به عرض یک سانتی متر جمع می کند.

SMIC چینی در 14 نانومتر تقریباً یک سوم دقیق تر است. TSMC تایوان در حال آماده شدن برای افزایش دقت خود به 2 نانومتر است.

SMIC می خواهد با خرید جدیدترین دستگاه ASML ارتقا یابد، اما دولت هلند هنوز موافقت نکرده است.

مونیکا مالز، سخنگوی ASML در ایمیلی گفت: "ما منتظر تصمیم آنها خواهیم بود."

___

محقق AP South Bing از پکن و نویسنده AP Edith M. Lederer از سازمان ملل متحد همکاری کردند.


[ad_2]
https://20khababr.ir https://afkharebartar.ir https://akhabarebartar.ir https://andnews.ir https://avatefepak.ir https://baranmajale.ir https://behtaringam.ir https://daltek.ir https://elmitarin.ir https://fardayeashena.ir https://forbos.ir https://foxirani.ir https://gisoon.ir https://hodhodirani.ir https://iranisard.ir https://kahkashani.ir https://lasttimes.ir https://lilaki.ir https://livejame.ir https://magirani.ir https://majaleiranian.ir https://mervina.ir https://mineralnews.ir https://modirezard.ir https://momon.ir https://moniseh.ir https://nationaliran.ir https://netcrafti.ir https://news-single.ir https://newsexpress.ir https://newslife.ir https://newsspot.ir https://newsteen.ir https://nikmag.ir https://officemag.ir https://okaziyon.ir https://one-news.ir https://pandamag.ir https://parsroids.ir https://patris-fun.ir https://senatornews.ir https://seratmag.ir https://sibala.ir https://sohanian.ir https://sosokan.ir https://tazekhabari.ir https://technoirani.ir https://timesirani.ir https://yamorani.ir https://yandexkhabari.ir https://abdoosnews.ir https://zehnenoandinsh.ir https://abestanews.ir https://abtinnews.ir https://akhbarebartaaar.ir https://akhbaremaaaa.ir https://akhbareshomaaa.ir https://akhshijnews.ir https://atrinnews.ir https://atroticnews.ir https://atshnews.ir https://bashariatemrooz.ir https://dastesalamatt.ir https://dostemansalam.ir https://elementorsite.ir https://emrooztafahom.ir https://ensanedirooooooz.ir https://etelaresankhabar.ir https://examplenews.ir https://fardaalefba.ir https://gisooyekhabar.ir https://halohekayatha.ir https://hashtadonoh.ir https://hekayatfardayeemaaa.ir https://honarmandkhabar.ir https://istgaheshomareyek.ir https://ketabkhoooon.ir https://kimyagaaaar.ir https://markazeakhbar.ir https://masternewss.ir https://mohamadrezasite.ir https://morvarideasia.ir https://mramins.ir https://naserinews.ir https://nasermr.ir https://newsamins.ir https://newsatropat.ir https://newscenterals.ir https://newsmineral.ir https://newsouls.ir https://newspishgamannn.ir https://newssalam.ir https://newsshans.ir https://newsworlds.ir https://parinews.ir https://patris-music.ir https://poshtibannews.ir https://powernewss.ir https://recordejadid.ir https://salamnewws.ir https://23ncfst.ir/ https://amiran-carpet.ir/ https://armanenergytec.ir/ https://blogenews.ir/ https://blogkhoon.ir/ https://bvfars.ir/ https://charsounews.ir/ https://chsnews.ir/ https://dezfil.ir/ https://dmwebmaster.ir/ https://dota2news.ir/ https://erfanhd.ir/ https://etminan110.ir/ https://faratarazkhabar.ir/ https://farsgardi20.ir/ https://footynews.ir/ https://goto98.ir/ https://ilyarkhabar.ir/ https://ir2khabar.ir/ https://iranalmanac.ir/ https://irandaryafest.ir/ https://khabarehaft.ir/ https://khabarontime.ir/ https://lolsms.ir/ https://maadgig.ir/ https://masoudtb.ir/ https://mp3news.ir/ https://music-ha.ir/ https://nakhlestankhabar.ir/ https://newcharge.ir/ https://news-links.ir/ https://news180.ir/ https://pimn.ir/ https://prmf.ir/ https://pvnews.ir/ https://rejawnews.ir/ https://sahab-co.ir/ https://samanbarg.ir/ https://semanews.ir/ https://shirinonews.ir/ https://soheilesonghor.ir/ https://tacity.ir/ https://taktanews.ir/ https://tarabaranmag.ir/ https://telegram-persian.ir/ https://tfcenter.ir/ https://trika.ir/ https://velninews.ir/ https://vidnaz.ir/ https://wajnews.ir/ https://your-news.ir/ https://zangannews.ir/ https://2016downloadnew.ir/ https://paxsolomusic.ir/ https://daryamedia.ir/ https://andikakhabar.ir/ https://seo-pbn.ir/ https://ghezelwich.ir https://panaztebtabriz.ir https://shayna-net.ir https://kanooneslamshahr.ir https://raynuts.ir https://honare2.ir https://itsama.ir https://flingpet.ir https://foreverpro.ir https://fraeesi.ir https://gkhabar.ir https://18amlak.ir https://pooyesh-khabar.ir https://matsef.ir https://photo-land.ir https://tabarestan118.ir https://disachain.ir https://chikaapp.ir https://mahestan18.ir https://radyaabkala.ir https://c-civil.ir https://saeeed.ir https://copytops.ir https://modirsearch.ir https://shz1music.ir https://m-khosravi.ir https://iranhayashi.ir https://iranian-dress.ir https://gigblog.ir https://basitcg.ir https://mashhadhekmat.ir https://rahetamin.ir https://radolyamani.ir https://bnemati.ir https://face-wood.ir https://tourvare.ir https://centertasisat.ir https://bidarirafsanjan.ir https://namahaa.ir https://30pp.ir https://script-tabadol-link.ir https://simayesarbedar.ir https://pakdashtiha.ir https://rentacars.ir https://2019movies.ir https://ekar24.ir https://saber-ramezani.ir https://teb-saharsina.ir
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن