معرفی انواع دستگاه در راهنمای خرید پنکه

بسته به استفاده‌ای که از پنکه دارید، از بین مدل‌های مختلف سقفی، رومیزی، ایستاده، دیواری و برجی می‌توانید انتخاب کنید. یادتان باشد اگر به هیچ عنوان تحمل گرما را ندارید، در کنار سایر مدل‌های پنکه، پنکه‌های قابل حمل برای شما طراحی شده اند تا با قدرت گرفتن از باتری، شما را خنک کنند.

راهنمای خرید پنکه به طور کامل انواع پنکه را معرفی می‌کند تا شما تشخیص دهید کدام نوع پنکه، نیاز شما را برطرف می‌کند.

  • پنکه رومیزی

نوع ایده‌آل پنکه برای خانه و محیط‌های اداری که نیاز به فضایی ساکت دارد، پنکه‌ رومیزی است. تایمر و کنترل از راه دور، دو قابلیت مهمی است که پنکه‌ رومیزی را در آن دسته از مدل‌های پرطرفدار وسایل سرمایشی قرار می‌دهد.

  • پنکه‌ ایستاده

پنکه‌های ایستاده نسبت به پنکه‌های رومیزی بزرگ‌تر هستند و طبیعی است که برای خنک کردن فضاهای بزرگ‌تر استفاده شوند. این پنکه به صورتی طراحی شده است که پایه‌های آن قابل تنظیم است و استفاده از آن را برای شما راحت‌تر خواهد کرد.

  • پنکه‌ زمینی

طراحی پنکه‌های زمینی به شکلی است که می‌توانید آن‌ها را روی زمین قرار دهید. قابل حمل بودن و زاویه‌ی چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای از جمله قابلیت‌های پنکه‌ زمینی محسوب می‌شود.

  • پنکه‌ سقفی

همانطور که از نام آن پیداست، پنکه‌ سقفی از سقف آویزان می‌شود. این نوع پنکه‌ها، دارای پره‌هایی هستند که ۳۶۰ درجه می‌چرخند و فضا را خنک می‌کنند. جابه‌جایی هوای اتاق از بالا به پایین و برعکس بر عهده‌ی پنکه‌ سقفی است.

پنکه‌ سقفی نسبت به سایر مدل‌های پنکه، بزرگ‌تر است و انتخاب مناسب‌تری برای فضاهای بزرگی است که بایستی با پنکه خنک شوند. یکی از موضوعات مهم هنگام خرید پنکه‌ سقفی، ارتفاع دیوارها است و براساس این ارتفاع است که باید درباره‌ی ابعاد پنکه‌ تصمیم بگیرید.

  • پنکه‌ برجی

پنکه‌ برجی مانند برجی است که پره‌های عمودی در آن تعبیه شده است و این پره‌ها در پایه‌ی پنکه می‌چرخند. ویژگی مهم پنکه‌ی برجی، کم صدا و قابل حمل بودن آن است؛ جای زیادی را هم نمی‌گیرد و با زاویه‌ی ۹۰ درجه، هوا را به بیرون انتقال می‌دهد.

  • پنکه‌ دیواری

پنکه‌ دیواری بر روی دیوار نصب می‌شود. با توجه به آنکه نصب شدن پنکه روی دیوار، دسترسی کودکان را به آن محدود می‌کند، از نظر ایمنی، انتخاب درست‌تری محسوب می‌شود و فضای اتاق شما را به خوبی خنک می‌کند. حرکت باد در پنکه‌های دیواری به صورت افقی است.

  • پنکه‌های بدون پره

اگر وجود پره‌های پنکه شما را نگران سلامتی فرزندانتان می‌کند یا زیبایی ظاهر خانه‌تان برای شما مهم است، پنکه‌های بدون پره انتخاب مناسب‌تری برای شما هستند. پایه‌های پنکه‌ی بدون پره، هوا را به درون می‌کشند، به سمت بالا و درون حلقه‌ی پنکه می‌فرستند و به خنک‌سازی محیط کمک می‌کنند. هوای زیادی توسط پنکه‌های بدون پره جابه‌جا می‌شود و حتی از سایر پنکه‌های پره‌دار، قوی‌تر عمل می‌کنند.