اعتماد به نفس کاذب چیست
آیا شما می خواهید با خواندن این مقاله، اعتماد به نفستان افزایش پیدا کند!
خودباوری، یکی از اهمیت ترین ارکان، برد انسان در زندگی می باشد. همچنین یک عدد از تأثیر گذار ترین عامل ها در رابطه ها اجتماعی اشخاص هم محسوب می شود. همین ویژگی، سبب ساز جلب اعتماد اطرافیان، به وجود آمدن حس مضاعف خوب در فرد و خودداری از انزوای او می گردد؛ اما اعتماد به نفس واقعی مهم اعتماد به نفس کاذب ، معنای تماما متمایز دارد. اعتماد به نفس واقعی برای زندگی اشخاص اثرگذار می باشد و در مقابل اعتماد به نفس کاذب زیان های متعددی را در پی دارد. خودباوری واقعی، شما را در وصال به اهدافتان، امداد می رساند و اذهان و حساس های بد را از شما به دور می سازد و خودشیفتگی عکس آن کار می کند. بسیاری از افراد، تصور می کنند عزت نفس، همان خودباوری واقعی است؛ البته در واقع، همین دو حس تفاوت های زیادی حیاتی هم دارند. عزت نفس، به معنای احترام و عشق ای هست که فرد برای خودش قائل می شود و از آنچه دارد، احساس رضایت می کند. خودباوری، به معنا اعتقاد داشتن به استعداد های خویش در روش رسیدن به منظور ها، می باشد. ما در همین مقاله، کل عواملی را که باعث به وجود وارد شدن همین خصوصیت در اشخاص می شوند را تحلیل کرده و به شما سفارش می نماییم برای درمان آن حیاتی وب سایت فریدونفر در ارتباط باشید.
تعریف اعتماد به نفس کاذب
اعتماد به نفس کاذب و واقعی، دو نقطه برعلیه هستند که یک عدد باعث روشن بختی و دیگری موجب شقاوت اشخاص می شود. خودشیفتگی، چنانچه در اختیار گرفتن نشود، اشخاص را به تدریج به سوی نابودی می پیروزی که کلمه هست از: نوعی خطای ادراکی که شخص در رابطه اهمیت موضوعات متفاوت به قضاوت می پردازد و به صحت آنان اطمینان تمام دارد. همین در صورتی می باشد که این قضاوت ها فراتر از حقیقت می باشند. همین جور خودشیفتگی، مثل یک تله می باشد که اگر در آن بیافتید، رهایی از آن کار چندان سادگی نخواهد بود. تحقیقات نشان دیتا هست که بیشتر افراد نخبه خودشیفته هستند؛ چرا که در بخش اعظم مواقع تصور می نمایند که حق کلیدی آن ها است. به نمونه های پایین اعتنا کنید: اعتماد به نفس واقعی: من فرد مهمی هستم، او مرا دوست دارد، حساس پس انداز کردن بسیار پولدار می شوم، انتقادات دیگران را می پذیرم و خودم را در آن جهت اصلاح می کنم. اعتماد به نفس کاذب: من به جهت دیگران دارای هستم، او راهی جز دوست داشتن من ندارد چون به کس دیگری نمی تواند دل ببندد، همگی پس اندازم را خرج می کنم چون یک توشه اکثر زندگی نمی کنم، به نقدها دیگران اهمیتی نمی دهم زیرا من بهترینم. حساس مطالعه این نمونه ها به طور تام می توانید معنای خودشیفتگی را ادراک می کنید.
ویژگی افرادی که اعتماد به نفس کاذب دارند
اسم دیگر اعتماد به نفس کاذب، خویش شیفتگی می باشد که منجر انزوای حداکثری اشخاص می شود. همین اشخاص گمان می نمایند که در هیچ شرایطی مغلوب هیچ کس نخواهند شد و مقامشان از همگی بالا خیس است. کلیدی این طریق فکر، افراد خویش شیدا هر کاری که دلشان بخواهد را انجام می دهند و تأسف در زندگی آنان جایی ندارد. چنانچه خودباوری فارغ از در لحاظ گرفتن اعتقاد و باور ها و استعداد هایمان باشد، مطلقا به خودشیفتگی تبدیل می شود. شما می توانید حساس مطالعه مقاله اینیاگرام چیست؟ مهارت شخصیت شناسی اشخاص را نیز پیدا کنید. اشخاصی که خودشیفته هستند، در هیچ راستا ای غیر از خودشان، به کسی اعتماد نخواهند کرد. همین کار منجر می شود تا حرف های اطرافیان را نادیده بگیرند؛ به این ترتیب همین افراد اصلاً به جهت عمل های گروهی مطلوب نیستند. همینطور این اشخاص به دلیل مخالفت مستمر اصلی نظرات، حتی تصمیمات درست، هیچ جایگاهی در تیم های اجتماعی ندارند. خودشیفتگی، موجب بلند پروازی فرد و تحقیر اطرافیان به وسیله او می شود. این اشخاص نمی توانند مشکلاتی که حیاتی آن ها مواجه می شوند را بر طرف کنند و فقط ادعای انجام عمل های پهناور را دارند. اشخاص خودشیفته، اصلاً مسئولیت پذیر نمی باشند و از انجام وظایف امتناع می کنند. تمامی همین ویژگی ها، رشته در غرور کاذب و خود تبارک بینی این افراد دارد. در واقع اعتماد به نفس کاذب خیر فقط سودی ندارد، بلکه سبب ساز نابودی اشخاص می شود. همین بعضی از خصوصیت های افراد خودشیفته است. دیگر خصوصیت های همین افراد عبارت اند از: 1. این جور اشخاص مضاعف دروغ می گویند؛ چرا که می خواهند نقاط ضعفشان را بپوشانند. 2. این افراد برای این که رند به نظر برسند از کلمات بزرگ در آیتم خود به کارگیری می کنند. 3. این جور اشخاص دوست دارند همیشه رئیس باشند تا اهمیت آن حساس حقارت شان را بپوشانند. 4. همیشه در اکنون مقایسه خود حساس سایر میباشند و اشکالاتشان را توجیه می کنند. 5. خودشان را بدون عیب می دانند و وقتی که به واقعیت زندگی شان نزدیک شوید، عصبانی شده و جبهه می گیرند. 6. این اشخاص به جهت اینکه عالی به لحاظ برسند از چیز های گران ارزش استعمال می کنند. 7. برخی از این اشخاص سو استفاده گر هستند. 8. این اشخاص در اکثر مواقع ابراز ناراحتی می کنند. 9. افراد حساس اعتماد به نفس کاذب خویش را به بهترین صورت در عده نشان می دهند. 10. این دسته اشخاص به خیال خودشان از افکار سایر خبر دارند. 11. با خودشان و دیگران درستگو نیستند. 12. اکثر این افراد مغرور میباشند و خودباوری واقعی ندارند.
چرا اسیر اعتماد به نفس کاذب می شویم
کسانی اسیر خودشیفتگی می شوند که عیب و نقصشان را نمی پذیرند و از واقعیت ها شعور صدق ندارند. دارای ترین عاملی که منجر می شود اشخاص مبتلا خودشیفتگی شوند، نداشتن اعتماد به نفس واقعی و عزت نفس است. وقتی شخص شناختی از خویش ندارد و فقط می خواهد اعتنا دیگران را به خویش جلب نماید و از زندگی زیاد نا امید است، اسیر خودشیفتگی می شود. همین فرد از آن پس آغاز به رویارویی مهم اطرافیان می کند؛ چرا که همین خیال را دارد در پیشین همین اشخاص او را تحقیر کرده و می خواهد دارای این کار نقاط ضعف و کاستی هایش را بپوشاند. کسانی که عمده به اعتماد به نفس کاذب دچار می شوند در قبلی به وسیله دیگران تحقیر شده اند و می خواهند دارای خودشیفتگی آن را جبران کنند.
منبع : haniefereidoonfar.com
مقالات مشابه
- CTR چیست؟ و تاثیر آن در سئو | نرخ کلیک
- Facebook مسائل توصیه های جدید برای بحث در مورد نژاد پرستی در گروه
- در داخل فرهنگ نژاد پرستی در Bon Appétit
- HBO را بکشند HBO Go, تغییر نام HBO در حال حاضر به HBO HBO HBO HBO
- حلقه تصویری مفت راهنمای خرید: کدام یک برای شما بهتر است ؟
- آموزش کامل تعمیرات موبایل: از مبتدی تا حرفهای
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- سازمان دیده بان سه نام تجاری جدید Looney Tunes, کوتاه, حسن نیت ارائه میدهد از HBO حداکثر
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چاپ دیجیتال سفارش آنلاین فوری،ارزان مجتمع چاپ دیجیتال کهن