چگونه به پاک کردن گوشی آندروید خود را یا قرص خود را به درستی

How to wipe your Android phone
سیمون هیل / Digital Trends

گوشی های هوشمند ما ضروری به برخی از مهم ترین اسرار. حساس ایمیل های کسب و کار, مالی, اطلاعات, اطلاعات تماس, و شاید حتی یک risqué عکس هستند نه چیز شما می خواهید در حال سقوط به دست اشتباه است. زمانی که شرکت امنیتی Avast خریداری 20 آندروید گوشی های هوشمند از eBay به عنوان مثال آن را قادر به بازیابی عکس در گوگل, جستجوهای, ایمیل, پیام های متنی و تماس با جزئیات. بنابراین دفعه بعد که شما می خواهید به فروش و یا دور انداختن گوشی های هوشمند خود را, مطمئن شوید که شما کارخانه بازنشانی به درستی. ما قصد داریم به شما نشان دهد چگونه به طور کامل پاک کردن گوشی آندروید خود را به مطمئن شوید که آن را نمی باید در هر یک از اطلاعات شخصی شما باقی مانده است.

کارخانه تنظیم مجدد حفاظت

شما می خواهید برای شروع با از بین بردن کارخانه تنظیم مجدد حفاظت (FRP). گوگل معرفی زمین در آندروید 5.0 اب نبات چوبی به عنوان یک لایه اضافی امنیتی است. این طراحی شده است برای جلوگیری از دزد از قادر بودن به سرقت گوشی خود را پاک کردن آن و سپس استفاده از آن و یا فروش آن.

هنگامی که شما تنظیم مجدد کارخانه تلفن با FRP را فعال کنید و سعی کنید به آن را راه اندازی به عنوان یک دستگاه جدید شما را وادار به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور برای آخرین حساب Google که ثبت شده بر روی دستگاه. اگر شما لازم نیست که آن جزئیات سپس گوشی را قفل شده باقی می ماند و شما نمی توانید به دست آوردن دسترسی. بدیهی است که این خوب است اگر شما در حال تلاش برای فروش آن و یا آن را دور.

وجود خواهد داشت کمی تنوع با توجه به آنچه دستگاه آندروید شما با استفاده از, اما می توان با رفتن به تنظیمات مشابه.

در اینجا چگونه به غیر فعال کردن آن:

  1. غیرفعال کردن قفل صفحه شما با دسترسی خود را روی صفحه نمایش قفل/بیومتریک تنظیمات. این شامل اسکنر اثر انگشت پین یا الگوی قفل.
  2. نکته بعدی شما باید انجام دهید این است که حذف حساب کاربری گوگل خود را. این را می توان با دسترسی به حساب های خود را و تنظیمات و بهره برداری از حذف حساب.
  3. اگر شما در یک دستگاه سامسونگ شما می خواهید به حذف حساب سامسونگ خود را به عنوان به خوبی. این می تواند به راحتی انجام می شود زمانی که شما شروع به کارخانه بازنشانی تلفن خود را.

هنگامی که حساب کاربری گوگل خود را حذف شده است شما می توانید با تنظیم مجدد کارخانه.

چگونه یک تنظیم مجدد کارخانه کار می کند ؟

هنگامی که شما انجام یک تنظیم مجدد کارخانه بر روی گوشی های هوشمند آندروید شما آن را قرار است برای پاک کردن آن, پاک, اما آن را نمی کند. این حذف آدرس از تمام اطلاعات خود را پس از آن دیگر می داند که در آن ذخیره می شود اما آن را نمی کند در واقع بازنویسی داده ها. که آن را ممکن است برای کسی که به استخدام خارج از قفسه-نرم افزار بازیابی و گرفتن برخی از این داده ها به عقب. بیایید نگاهی به در چگونه به پاک کردن گوشی خود را به درستی.

رمزگذاری داده های خود را

اولین گام این است که برای رمزگذاری داده های خود را. این گزینه ساخته شده است به اندیشه و نیاز شما را به وارد کردن پین یا رمز عبور هر بار که شما به نوبه خود گوشی خود را در. به این معنی که هر کسی که در تلاش برای بازیابی داده ها از تلفن خود را پس از شما خواهد شد نیاز به یک کلید خاص برای رمزگشایی آن و آنها نمی خواهد که کلید.

  1. شارژ کامل گوشی خود را و یا نگه داشتن آن را متصل به شارژر در حالی که این روند در حال اجرا است به دلیل آن می تواند چندین ساعت بسته به چه مقدار اطلاعات شما.
  2. روش دقیق برای مرور این گام بعدی را کمی متفاوت از تلفن به تلفن. آن را به طور کلی به تنظیمات > امنیت > رمزگذاری گوشی. اما در سامسونگ کهکشان برای مثال شما می خواهید برای رفتن به تنظیمات > هک و امنیت > رمزگذاری یا رمزگشایی کارت SD. توجه داشته باشید که این تنها می تواند انجام شود با یک کارت میکرو SD است که ذخیره سازی به اندازه کافی برای نگه داشتن داده های خود را.

اگر گوشی شما آمد با اندروید باد صبا 6.0 و یا بالاتر از آن را باید رمزگذاری به طور پیش فرض و شما می توانید پرش به بخش بعدی. اگر شما مطمئن نیستید که در مورد نسخه اندروید گوشی خود را در حال اجرا پس از آن نگاه را در تنظیمات > درباره دستگاه/تلفن > نرم افزار اطلاعات. نگه داشتن در ذهن است که آن را تنها خواهد شد رمزگذاری به طور پیش فرض اگر اندروید باد صبا 6.0 نصب شده در خارج از جعبه.

کارخانه تنظیم مجدد تلفن

مطمئن شوید که شما هر چیزی که شما می خواهید به نگه داشتن پشتیبان قبل از شما انجام این کار به دلیل آن را به پاک کردن همه چیز. مراحل مشابه را برای بسیاری از دستگاه های آندروید اما برخی از تولید کنندگان مانند متفاوت باشد.

  • On a Samsung Galaxy, رفتن به تنظیمات > عمومی مدیریت > Reset > Factory data reset و سپس به ضربه بزنید تنظیم مجدد دستگاه.
  • در یک گوشی هواوی, رفتن به تنظیمات > تنظیمات سیستم > Reset > Factory data reset و سپس به ضربه بزنید تنظیم مجدد تلفن.
  • در گوگل, پیکسل, آن را Settings > System > Advanced > Reset گزینه ها > Erase all data (factory reset) و سپس روی ضربه بزنید تنظیم مجدد تلفن.

وقتی که این فرایند انجام شده است گوشی خود را خواهد محو و هر گونه اطلاعات است که می تواند بهبود را رمزگذاری خواهد شد و باید غیر ممکن است برای رمزگشایی. آن را در حال حاضر امن به فروش گوشی های هوشمند خود و یا تصویب آن به همراه شخص دیگری.

جای نوشتن با داده های ناخواسته

اگر شما می خواهید به کاملا خاص, شما می توانید بازنویسی داده های رمزگذاری شده با داده های ناخواسته و سپس انجام یک تنظیم مجدد کارخانه; سپس آن را می شود واقعا غیر ممکن است برای بازیابی هر یک از شما داده های قدیمی. این است که احتمالا به درد نمیخورد. اگر شما می خواهید به آن را انجام دهد, اما, سپس به سادگی یک دسته از اطلاعات ساختگی را بر روی تلفن خود را تا زمانی که ذخیره سازی کامل — چند فیلم بزرگ باید فوت و فن انجام دهد — و سپس انجام یک تنظیم مجدد کارخانه.

شما همچنین می توانید یک برنامه به آن را برای شما انجام. وجود دارد چند گزینه در فروشگاه بازی مانند پاک کردن امن با iShredder 6 یا Shreddit.

ویراستاران’ توصیه های

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>