59% از بازار نگرانی اسباب بازی بادی

اسپنس بود. با اینکه بندورا به روانشناسی بالینی علاقهداشت، تحت تأثیر اسپنس، شاهد دقت و صرامت تحقیقات تجربیشد و

توسط مدیر سایت در 6 اردیبهشت 1402

اسپنس بود. با اینکه بندورا به روانشناسی بالینی علاقهداشت، تحت تأثیر اسپنس، شاهد دقت و صرامت تحقیقات تجربیشد و از نزدیک شاهد مفهومپردازی نظری اسپنس دربارهٔ یادگیری شد. علاوه بر شاگردی نزد استاد بزرگی مثل اسپنس، درس خواندن در دانشگاه آیووا یک تأثیر مهم دیگر در زندگی بندورا داشت. در آن زمان، مفاهیم اسپنس، نیرویی غالب در روانشناسی بود. یک مدال طلا را ژو فنگ، که در ۷۵- کیلوگرم آزاد بانوان بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ هم مدال طلا کسب کرده بود و دیگری را ژو چیان کسب کردند. ۴ این ورزشکاران فقط در مرحله گروهی شرکت کردند و مدال هم دریافت کردند. چین ۱۴ وزنهبردار را برای حضور در این بازیها آماده کرده بود، اما به دلیل ممنوعیت فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری (IWF) در این کشور، این ورزشکاران اجازه شرکت در مسابقات را ندارند. یادگیری مشاهدهای، یکی از مهمترین الگوهای یادگیری در هیجانرفتار و تنگفتار را ارائه میدهد زیرا بر این اساس، نهتنها رفتار را میتوان از طریق مشاهده آموخت بلکه واکنشهای هیجانی مانند ترس و شادی را نیز میتوان بر مبنای روش جانشینی شرطی کرد. در روش قالبگیری مواد ترموست، مواد درمحفظه قالب به مرور گرم و حرارت میبینند و بعد به داخل قالب گرم تغذیه میشوند و این مواد نرم شده شکل و فرم حفره و محفظههای قالب را ه بر اثر فشار قالب میگیرد و بر اثر تغییرات شیمیایی خنک و به بیرون قالب انداخته میشوند. Post has been creat᠎ed by GSA C on tent Generator DE᠎MO.

در این روش قالب در حالت سرد میباشند و مواد نیز سرد است و بعد از تغذیه، قالب را تحت حرارت قرار میدهند و مواد شکل وفرم محفظه قالب را به خود میگیرد و سخت میشود. آلبرت بندورا در ۴ دسامبر ۱۹۲۵ در منطقهٔ زیبا ولی کوهستانی و سرد شمال آلبرتا، کانادا به دنیا آمد. آلبرت بندورا، (به انگلیسی: Albert Bandura) یک روانشناس، پژوهشگر و استاد بازنشستهٔ دانشگاه استنفورد اهل کانادا و ایالات متحده آمریکا بود که نظریه یادگیری مشاهدهای یا مدلینگ را مطرح کردهاست. مثل بسیاری از کودکانی که در روستاهای کوچک به دنیا میآیند، بندورا، از ابتدائی تا دبیرستان به یک مدرسه رفت. در پایگاههای باستانشناسی عروسکهایی که بچهها، حیوانات، و سربازان را تداعی میکنند، هر روزه یافته میشود. باید توجه داشت هیچ قطعه تیزی نداشته باشد و هیچ قطعه کوچکی از آن جدا نشود زیرا کودک قطعات کوچک را میخورند و شاید باعث خفگی کودک شود. گروه سوم: گروهی بودند که هیچ نوع الگوی بزرگسالی را تماشا نمیکردند و بهتنهایی در اتاق آزمایش بازی میکردند. Th᠎is po᠎st w as cre ated with G᠎SA C onte᠎nt᠎ Generator​ Demoversion!

۱ این ورزشکاران وارد بازیها شدند اما در هیچ رویداد تیمیای شرکت نکردند. ۱ این ورزشکاران فقط در مرحله گروهی شرکت کردند و مدال هم دریافت کردند. فدراسیون پنج گانه مدرن چین چهار ورزشکار (۲ مرد و ۲ زن) را معرفی کرد که در این رشته شرکت کردند. یا «شارون و وُولی» (به انگلیسی: Sharon & Woolley) در سال ۲۰۰۴ بیان کردند که کودکان در سن ۳ تا ۶ سال نمیتوانند بین دنیای واقعی و خیالی تفاوتی قائل شوند و بههمین دلیل با این آزمایش نمیتوان نتیجه گرفت که کودکان در دنیای خود پرخاشگری را تقلید کردهاند با وجود همهٔ این انتقادات، آنچه که بندورا و دیگران توانستند نشان دهند، اهمیت یادگیری مشاهدهای الگوی رفتاری والدین در کودکان است. البته انتقاداتی نیز به آزمایش بندورا شدهاست مثلاً «فرگوسن» (به انگلیسی: Ferguson) در سال ۲۰۱۰ بر این باور بود که آزمایش بندورا تنها نشان میدهد که کودکان به دلیل دیدن رفتار ویدئویی پرخاشگرانهٔ بزرگسال و تقلید رفتار آنها علاقهٔ خود را میخواهند به بزرگسال نشان دهند و به این معنا نیست که در آنها انگیزهٔ پرخاشگرانه تقویت شده باشد. اگر به این نکات توجه نشود، ممکن است برای استفادهکننده خطراتی ایجاد شود؛ مثلاً ممکن است که رنگ آن اسباب بازی خطرناک و غیر استاندارد باشد یا ممکن است دارای قطعات ریز باشد و برای کودکان زیر ۳ سال خطرناک باشد و …

این تکنیک، بزرگترین حجم سازه با حداقل مقدار مواد را ایجاد میکند. یکی از این ویژگیها مواد اولیه تشکیل دهنده اسباب بازی است که باید از مواد اولیه و با کیفیت تولید شده باشند زیرا این گروه از کودکان بسیار حساس هستند و مواد شیمیایی غیر استاندارد تأثیرات بدی بروی آنها خواهند داشت. از طرفی تمام این سه گروه، بهطور کاملاً مساوی به دو گروه دختر و پسر تقسیم شده بودند. یکی از مشهورترین پژوهشهای «آلبرت بندورا» مربوط به آزمایشی با یک عروسک باد شده به طول ۹۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر به نام «بوبو» است که این آزمایش به آزمایش «عروسک بادکرده بوبو» (به انگلیسی: Bobo doll experiment) مشهور است که بندورا به وسیلهٔ آن، توانست نشان دهد که چگونه مشاهدهٔ رفتار پرخاشگری میتواند بر یادگیری خشونت کودکان تأثیر داشته باشد. گروه اول: کودکانی بودند که رفتار خشونتآمیز یک الگوی بزرگسال را به مدت ده دقیقه نسبت به بوبو تماشا میکردند که بهصورت پرخاشگری فیزیکی، حملهکردن و ضربهزدن به عروسک بادی بود و همزمان با داد و فریاد، پرخاشگری کلامی را نیز نشان میدادند مثلاً میگفتند: «بزن تو دماغش! گروه دوم: را کودکانی تشکیل میدادند که آنها هم رفتار الگوی بزرگسال را تماشا میکردند اما این رفتار یک رفتار خشونتآمیز نبود و بهصورت بازی با سایر اسباب بازیهایی بود که در اتاق آزمایشی توسط آزمایشگر فراهم شده بود.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن