سدیم لوریل اتر سولفات

همین ماده یک مخلوط شیمیائی امولسیون کننده، پُفدهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی میباشد که از آن در صنایع شویندگی، دترژنتها یا مواد اول غذائی استفاده می‌گردد و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد. همین ماده یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده، پُفدهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی میباشد که از آن در صنعت های شویندگی، دترژنتها یا این که مواد غذائی استعمال می‌شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد. این ادغام در مواد پاک کننده و تمیز کنندهی با کیفیت، در مقادیر و ظرفیتهای مختلف به کار گیری می گردد. در اين حوزه دو ماده فعالسطحي رایج در ترکیب شویندهها، سدیم لوریل اتر سولفات (ماده فعالسطحي آنیونی) و کوکونات فتیاسید دیاتانولآمید (ماده فعالسطحي غیریونی)، مورد پژوهش قرار گرفت و کوشش شد حساس بررسی معایب و مزایای این دو ماده در ترشویی پارچه پنبهای تاریخی، کارآيي آن ها آیتم محاسبه قرار گیرد. می شود. در فهرست راهنمای محصولات خانگی، سدیم لوریل سولفات در بیش از ۸۰ جنس و در بعضا موارد حتی تا ۳۰% وزنی آیتم استعمال قرار گرفته است. می شود. در فهرست راهنمای محصولات خانگی، سدیم لوریل سولفات در بیش از 80 متاع و در بعضی موردها حتی تا 30% وزنی گزینه به کارگیری قرار گرفته است. SLS ذیل فرآیندی به اسم اتوکسیلاسیون قرار می گیرد و آن گاه SLES فرمول سدیم لوریل سولفات تولید می گردد. سدیم لورت سولفات (SLES) یک سورفکتانت حیاتی فرمول شیمیایی شبیه است. سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS کلیدی فرمول NaC12H25SO4 یا این که سدیم دودسیل سولفات SDS یا این که یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریت سدیم یا این که سولفات لاریل اتر سدیم (سدیم لوریل اتر سولفات) Sodium Laurylether Sulfate به اختصار SLES رایجترین سولفاتهای سطح فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کنندههای سنتزی مهم توان فراوان و به طور دقیق تر جزو سورفاکتنتها (مواد فعال سطحی یا این که مواد مؤثر) میباشد. سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS مهم فرمول NaC12H25SO4 راﯾﺠﺘﺮﯾﻦ ﺳﻮﻟﻔﺎتهای ﺳﻄﺢ ﻓﻌﺎل آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کنندههای سنتزی حیاتی قدرت زیادوبطور دقیق تر جزو سورفاکتنتها (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.سدیم لوریل سولفات به طور معمول به عنوان یک کریستال یا پودر سپید یا کرم رنگی ظواهر می شود. سدیم-لوریل-سولفات ( سولفات لاریل سدیم ) پودری هست سپید یا رنگ زرد با بویی خاص، غیر سمی هست و وزن آن 25g/ml می باشد و در دمای 180-185 درجه سانتی گراد مجزاسازی می شود. سولفات لاریل سدیم دراکثر مواد تجاری شویندهها مثل مایع ظرفشویی و پاک کنندههای صنعتی (کارواش و کف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪ مواد بهداشتی و پاک کننده تن وسر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به شکل مایع یا این که غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزو مواد نخستین آرایشی و داروئی است. درصورتیکه دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به اخذ اطلاعات مضاعف عمده در گزینه نقش سدیم لوریل سولفات لطفا به تماشا از وب تارنما ما.

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort kusadasi escort